пятница, 6 августа 2010 г.

Origami in 3D...

Dupa cum spuneam ceva mai devreme, citirea si comentarea noutatilor proaste din Moldova imi iau destula energie si emotii care, cu siguranta, necesita sa fie restabilite. Tot atunci mai spuneam c-o sa ma impart si cu voi, stimati cititori, cu sursele si paginile de unde imi incarc acumulatoarele cu pozitiv ca sa am de unde le descarca citind presa MD...
De data aceasta vreau sa atrag atentia dumneavoastra la creatia unei doamne (Francene J. Levinson)care sculpteaza din ... hirtie... Da, da anume din ea si nu altceva, si se numeste indeletnicirea data "Origami in 3D". Cel mai important e ca pentru a modela astfel de capodopere nu e, deloc, nevoie de investitii si cheltuieli enorme, sinecostul lucrarilor este - ... sirguinta si dragostea fata de frumos si o nimica toata din plan financiar. Secretul ieftinitatilor acestor lucrari e acela ca toate sunt confectionate din file de reviste sau foite pentru notite (autocolante) de diferite culori din care se fac, mai intii, niste triungiuri mici care se unesc intre ele dupa principiul constructoarelor de tip "Lego" iar forma si marimea "sculpturii" e dependenta doar de fantezia autorului.
P.S. Vorbesc destul de usor despre aceasta indeletnicire, deoarece fiul meu care are doar 11 ani este pasionat si el de origami si confectioneaza cu usurinta astfel de lucrari.









































Share:

0 Comments:

Отправить комментарий

Share